Vitaliteitsmarkt Stevenshof goed bezocht

Op zondag 20 september werd in en rond het buurthuis Stevenshof een Vitaliteitsmarkt georganiseerd. Bij diverse kraampjes, die zowel binnen als buiten stonden opgesteld, kregen wijkbewoners informatie over de vele ‘vitale’ activiteiten in de wijk.

Wijkbewoners konden tijdens deze mooie nazomerdag op de markt kennis maken met initiatieven op het gebied van sport & beweging, gezonde voeding, ontspanning en ontmoeting. Verder was er voor jong en oud iets te doen, onder andere: een testronde rijden op een fietsmaatje-duofiets, deelnemen aan een basketbal clinic van Zorg en Zekerheid, knutselen en hun ‘positieve gezondheid’ testen. En natuurlijk was er ook de gelegenheid om buiten op gepaste afstand gezellig een kopje koffie te drinken en een praatje te maken.

IMG 7889

Tijdens de Vitaliteitsmarkt was er bovendien ruimte voor een officieel moment. De drie nieuwe Leidse welzijnspartijen Incluzio, BuZz en SOL ondertekenden in aanwezigheid van wethouder Marleen Damen en Bep Corba (wijkraad Stevenshof) de Pledge ‘Alles is Gezondheid’ en sloten zich daarmee formeel aan bij het programma Stevenshof Vitaal.

IMG 7922