Ga naar de inhoud

Bibliotheek en Cultuur

Klik op het logo of de naam van de organisatie in de eerste kolom om naar de website van die organisatie te gaan

Organisatie

Toelichting

Wil je lid worden van de bibliotheek, zoek je een bepaald boek of wil je meer weten over ons volledige aanbod…? Stel je vraag aan een van onze medewerkers in bibliotheek Stevenshof, zij helpen je graag verder! In de Stevenshof bieden wij naast boeken, werk- en ontmoetingsplekken ook een gevarieerd cursusaanbod: digitale vaardigheden, muziek- en beeldende kunst lessen.
Heb je specifiek vragen over de digitale overheid kom op woensdagochtend van 10.30 – 12.30 uur naar het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid in de Stevenshof.

Koor Leedvermaak is een 4-stemmig Nederlandstalig koor onder leiding van Peter van Marle. U kunt zelf meezingen of bent van harte welkom bij een van onze optredens.

Wij repeteren op vrijdagavond van 20:00 tot 22:15 in de grote zaal van Huis van de buurt Stevenshof
(
Trix Terwindtstraat 4 2331GW Leiden).
Meer informatie of meedoen? Stuur een e-mail aan inekevdbroek@hotmail.com of bestuurleedvermaak@gmail.com

Sarabande is een koor van dames van 60 jaar en ouder. Sarabande verwelkomt u graag als nieuw lid.

Het repertoire van Sarabande bestaat uit licht klassieke liederen. Voorop staat het genieten van samen zingen in een prettige sfeer. Sarabande treedt een aantal keren per jaar op in zorginstellingen en op aanvraag.

De repetities zijn op dinsdagmiddag van 14.00-16.00 uur in de grote zaal van het Buurtcentrum Stevenshof, Trix Terwindtstraat 4, 2331 GW Leiden.

Hebt u belangstelling neem dan alstublieft contact op. E-mail: henmleliefeld@planet.nl

Telefoon: 071 5615640

Print Friendly, PDF & Email