Initiatiefgroep Voeding

Wij zijn Initiatiefgroep Voeding
Bea de Graaf, Tim Edwards , Marièlla de Graaf, Hannie Piels (alle vier bewoners van de Stevenshof), Carola Peeters (Vrijwilligerscoach bij Incluzio) en Susanne Berbée (diëtiste bij het Gezondheidscentrum Stevenshof).

Ons doel is

Ons doel is om lekkere en/of favoriete recepten van bewoners in de Stevenshof met wat kleine aanpassingen net iets gezonder te maken. Dat recept krijgt dan een Stevenshofvitaal ‘stempel’.

We zijn aan de slag met

Een speciaal schap bij de Albert Heijn Stevensbloem waar elke week een nieuw Stevenshofrecept aangeboden wordt. Daarnaast leggen wij een receptenverzameling aan van alle ontvangen recepten die na een gezonde twist een Stevenshofvitaal-stempel hebben ontvangen. Zo kunnen wijkbewoners hun favoriete recepten opnieuw ontdekken en met elkaar delen.

Op de planning staat

Klik hier voor de Agenda van Stevenshof Vitaal.
Begin maart gaat het initiatief Stevenhofrecept officieel van start.

Nieuws

Zie de video’s hieronder van onze bijeenkomsten.

Mee helpen? Meld je aan! voeding@stevenshofvitaal.nl
Heb je een lekker recept waar jij, je familie en gasten altijd van genieten? Stuur het op via voeding@stevenshofvitaal.nl of lever het in bij het Buurthuis. Dan zorgen wij voor het Stevenshofvitaal Stempel.

Wil je mee helpen bij de initiatiefgroep of heb je vragen? Laat het ons dan weten door te mailen naar voeding@stevenshofvitaal.nl

Hieronder staan de video’s (gesorteerd op datum van nieuw naar oud) met updates van de initiatiefgroep Voeding.

Update 9 februari 2021

Update 17 november 2020

Update 6 oktober 2020

Update 13 mei 2020

Update 7 maart 2020

Print Friendly, PDF & Email