Initiatiefgroep Voeding

juni 2021

Het jaar is halfweg en met onze receptenarchief gaat het goed. Elke week komt een recept erbij in het archief. Dit weekrecept is steeds te zien bij de ingang van de Albert Heijn aan de kant van de winkelwagens en mandjes. 

Basisgedachte bij deze recepten is dat het gemaakt kan worden met gewone normale producten. De recepten zijn heel divers en zo krijgen we een hele mooie verzameling in ons archief. 

Gezond kan gemakkelijk maar zeker ook lekker zijn. En dat is natuurlijk heel belangrijk. 

Omdat niet iedereen van hetzelfde houdt is variatie in recepten belangrijk. Voor die variatie zijn we op zoek naar recepten die u lekker vindt. 

Deel uw lekkerste recept met ons door het recept te mailen naar voeding@stevenshofvitaal.nl of af te geven bij het Buurthuis. Samen met Kok Tim en diëtiste Susanne wordt het recept bekeken. Tips en verbeterpuntjes worden erbij gezet en dan is het recept klaar om als Stevenshof Vitaal Weekrecept in de AlbertHeijn te hangen.

Wij zijn Initiatiefgroep Voeding
Bea de Graaf, Tim Edwards , Marièlla de Graaf, Hannie Piels (alle vier bewoners van de Stevenshof), Carola Peeters (Vrijwilligerscoach bij Incluzio) en Susanne Berbée (diëtiste bij het Gezondheidscentrum Stevenshof).

Ons doel is

Ons doel is om lekkere en/of favoriete recepten van bewoners in de Stevenshof met wat kleine aanpassingen net iets gezonder te maken. Dat recept komt dan in ons Stevenshofvitaal receptenarchief.

Op de planning staat

Klik hier voor de Agenda van Stevenshof Vitaal.
Op het Vitaliteitsfestival op 11 september a.s. zijn wij ook van de partij en kun je met ons in gesprek. 

Mee helpen bij onze werkgroep?

Hou jij van lekker eten, het uitwisselen van recepten en van foto’s maken? Dan nodigen wij je van harte uit om je aan te sluiten bij onze werkgroep. 

Meld je aan! voeding@stevenshofvitaal.nl
Heb je vragen over voeding en koken? Laat het ons dan weten door te mailen naar voeding@stevenshofvitaal.nl

Hieronder staan de video’s (gesorteerd op datum van nieuw naar oud) met updates van de initiatiefgroep Voeding.

Update 21 september 2021

Update 15 juni 2021

Update 14 april 2021

Update 9 februari 2021

Update 17 november 2020

Update 6 oktober 2020

Update 13 mei 2020

Update 7 maart 2020

Print Friendly, PDF & Email