Ga naar de inhoud

Sport en Bewegen

Klik op het logo of de naam van de organisatie in de eerste kolom om naar de website van die organisatie te gaan

Organisatie

Toelichting

Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid en geeft ritme en structuur aan je dag. Vanuit dat gegeven brengt de Vitality Club 50-plussers bij elkaar om te bewegen en om onder het genot van een kopje koffie samen te zijn: word fit en maak tegelijkertijd vrienden! De Vitality Club is een onafhankelijke beweeggroep in de Stevenshof die georganiseerd wordt voor en door ouderen. Elke doordeweekse morgen van 09:00 tot 10:00 wordt er in het Stevenshofpark samen bewogen.

Weer genieten van veilig en gezellig fietstochtjes maken. De wind door de haren voelen. Dat is wat Fietsmaatjes te bieden heeft aan wijkbewoners die dat door ouderdom of aandoening niet meer zelfstandig kunnen. Op een van onze blauwe elektrisch ondersteunde duofietsen met een vaste vrijwilliger. Je kunt je aanmelden door op de link hiernaast te klikken of schriftelijk aan Rijndijk 128, 2331 AJ Leiden. Een proefritje kan natuurlijk ook. Voor de eigen bijdrage van €3 per rit hoeft niemand het te laten!

Incluzio is de welzijnsorganisatie voor volwassenen in Leiden. Incluzio biedt verschillende activiteiten aan in het Huis van de Buurt aan de Trix Terwindstraat 4 en op verschillende pleinen in de wijk.

SOL is de  welzijnsorganisatie speciaal voor kinderen en jongeren. SOL biedt verschillende activiteiten aan.

Een GoedeBuur helpt je als je (weer) wilt beginnen met bewegen of vragen hebt over de mogelijkheden in de wijk. Deze sport- en beweegactiviteiten in de wijk vind je ook terug in ons GoedeBuur-boekje.

Cordes Fysio & Fitness

Print Friendly, PDF & Email