Partners

Hieronder vindt u de organisaties die meegewerkt hebben – en nog steeds meewerken – aan Stevenshof Vitaal. Ook de links naar de websites van die organisaties vindt u hier.

Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof

Klik hier om naar de website van Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof te gaan.

Vitality Club

Dagelijks bewegen is goed voor de gezondheid en geeft ritme en structuur aan je dag. Vanuit dat gegeven brengt de Vitality Club 50-plussers bij elkaar om te bewegen en om onder het genot van een kopje koffie samen te zijn: word fit en maak tegelijkertijd vrienden! Vitality Clubs zijn onafhankelijke beweeggroepen die georganiseerd worden voor en door ouderen. Elke doordeweekse morgen van 09:00 tot 10:00 wordt er in het Stevenshofpark samen bewogen.

Klik hier om naar de website van Vitality Club te gaan.

Fietsmaatjes

Weer genieten van veilig en gezellig fietstochtjes maken. De wind door de haren voelen. Dat is wat Fietsmaatjes te bieden heeft aan wijkbewoners die dat door ouderdom of aandoening niet meer zelfstandig kunnen. Op een van onze blauwe elektrisch ondersteunde duofietsen met een vaste vrijwilliger. Je kunt je aanmelden door op de link hieronder te klikken of schriftelijk aan Rijndijk 128, 2331 AJ Leiden. Een proefritje kan natuurlijk ook. Voor de eigen bijdrage van €3 per rit hoeft niemand het te laten!

Klik hier om naar de website van Fietsmaatjes te gaan.

Gemeente Leiden

Klik hier om naar de website van de gemeente Leiden te gaan.

Zorg en Zekerheid

Klik hier om naar de website van Zorg en Zekerheid te gaan.

reos

Reos stimuleert en helpt organisaties en bewoners (zorg, welzijn, bibliotheek, ondernemers, e.a.) om samen te werken aan gezonde en vitale wijken. We brengen hen met elkaar in contact, adviseren over de aanpak en steken onze handen uit de mouwen om het samen voor elkaar te krijgen.

Klik hier om naar de website van reos te gaan.

Sociaal wijkteam Leiden

Klik hier om naar de website van Sociaal Wijkteam Leiden te gaan.

Incluzio Leiden

Klik hier om naar de website van Incluzio Leiden te gaan.

SOL Leiden

Klik hier om naar de website van SOL Leiden te gaan.

Buzz Leiden

Klik hier om naar de website van Buzz Leiden te gaan.

Stichting Rijncoepel

Samen met de eerstelijns zorgverleners van Gezondheidscentrum Stevenshof zetten wij ons in voor gezonde, gemotiveerde en actieve bewoners in o.a. de wijk Stevenshof. Een gezonde leefstijl is alles wat u doet en laat om gezond te blijven. En daaraan dragen wij graag ons steentje bij. In uw eentje werken aan een gezondere leefstijl kan soms lastig zijn. Wilt u hierbij ondersteuning in de vorm van deelname aan een Gecombineerde leefstijlinterventie? Dan kunt u zich aanmelden bij uw zorgverlener in het gezondheidscentrum. Hij/zij zal met u bespreken of u voor dit programma in aanmerking komt. Zo ja, dan zal hij/zij ervoor zorgen dat u, via onze leefstijlcoaches, aan uw gezondheid kunt werken!

Klik hier om naar de website van Stichting Rijncoepel te gaan.

Gezondheidscentrum Stevenshof

Klik hier om naar de website van Gezondheidscentrum Stevenshof te gaan.

Winkeliersvereniging Stevensbloem

De gezamenlijke winkeliers van het wijkwinkelcentrum ondersteunen natuurlijk Stevenshof Vitaal waar mogelijk. Een actieve, vitale en gezonde wijk is in ons aller belang.

Klik hier om naar de website van Winkelcentrum Stevensbloem te gaan.

Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde

Klik hier om naar de website van PHEG LUMC te gaan

National eHealth Living Lab

Bij het National eHealth Living Lab (NeLL) werken patiënten, zorgverleners, consumenten, studenten, wetenschappers, ondernemers, organisaties en instellingen samen om van eHealth een effectief en geïntegreerd onderdeel van de zorg te maken. Wij zijn NeLL en wij werken aan de zorg van morgen.

Klik hier om naar de website van NELL te gaan.

GGD Hollands Midden

Klik hier om naar de website van GGD Hollands Midden te gaan.

Hogeschool Leiden

Klik hier om naar de website van Hogeschool Leiden te gaan.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Of je nou jong of oud bent, kind, ouder, verzorger, opa of oma. Je kunt bij het Centrum voor Jeugd en Gezin gratis advies krijgen over het opvoeden en opgroeien van kinderen in alle leeftijden.

Ook professionele opvoeders en anderen die met kinderen en/of hun ouders werken, kunnen bij ons terecht. Wij staan voor je klaar met een luisterend oor, hulp en ondersteuning. En als jij dat wilt, dan kunnen we je in contact brengen met meer gespecialiseerde hulp.

Klik hier om nar de website van Centrum voor Jeugd en Gezin te gaan.

IJsvereniging Rijndijk – Hoge Mors

Klik hier om naar de website van IJsvereniging Rijndijk-Hoge Mors te gaan.

Tennisvereniging Stevenshof

Klik hier om naar de website van Tennisvereniging Stevenshof te gaan.

Cordes fysiotherapie

Klik hier om naar de website van Cordes fysiotherapie te gaan.

AH Stevensbloem

Klik hier om naar de website van AH Stevensbloem te gaan.

Print Friendly, PDF & Email