Ga naar de inhoud

Samen en Sociaal

Klik op het logo of de naam van de organisatie in de eerste kolom om naar de website van die organisatie te gaan

Organisatie

Toelichting

Incluzio is de welzijnsorganisatie voor volwassenen in Leiden. Incluzio biedt verschillende activiteiten aan in het Huis van de Buurt aan de Trix Terwindstraat 4 en op verschillende pleinen in de wijk

SOL is de  welzijnsorganisatie speciaal voor kinderen en jongeren. SOL biedt verschillende activiteiten aan.

BuZz zet zich in om mensen te helpen die het even niet (alleen) redden door bijvoorbeeld zorgen over geld of wonen.

De Wijkraad Stevenshof organiseert voor u als bewoner festiviteiten zoals het Halloweenfeest of Polderloop en houdt u vier keer per jaar via de Polderpraat op de hoogte van wat er nog meer speelt in de wijk.

BUURbook is het sociaal platform voor uw buurt.

Een Goede Buur helpt je op jou verzoek bij het leggen van (nieuwe) contacten met andere wijkbewoners, het vinden van leuk vrijwilligerswerk en informeert je via het GoedeBuur-boekje over de activiteiten in de wijk die daar ook aan bij kunnen dragen. Mail ons via stevenshof@incluzio.nl of kom langs op donderdagmiddag van 13.00 tot 15,00 uur in het buurthuis.

Het Sociaal Wijkteam is er voor advies, ondersteuning en passende hulp op het gebied van relatie en gezin, wonen, werk en geld, verlies en rouw, ruzie en geweld, psychische gezondheid en zelfstandig leven. Ook als u goede ideeën heeft voor uw wijk, anderen in uw buurt wilt helpen, of aan de slag wilt als vrijwilliger of ervaringsdeskundige, kunt u terecht bij het Sociaal Wijkteam.

Print Friendly, PDF & Email